gilturpyn.reismee.nl

Gold Coast & Hervey Bay

Maandag ben ik dan vertrokken met Zach (de zoon van de boer) naar de zonnige Gold Coast. Ik kwam aan in het surfers paradise hostel dat vlak aan het strand ligt. Erg rustig, proper en een ideaal gelegen hostel dus. Dinsdag besloot ik op verkenning te gaan naar één van de grote supermarkten daar (australian fair). Na een paar keer verdwaald te zijn geweest en mijn haar heb laten knippen, besloot ik om terug te keren naar mijn hostel. Het was prachtig weer dus al vlug zat ik in de zee. Naar het schijnt zijn de stranden van de Gold Coast de schoonste van Australië, dus bleef ik de hele namiddag daar.
Woensdag was het slecht weer dus bleef ik voornamelijk op mijn kamer en verbroederde ik wat met mijn kamergenoten.
Donderdagmorgen heb ik dan eerst en vooral een frisse duik gaan nemen in de zee en in de namiddag eens gaan kijken waar de bussen vertrekken op vrijdag.
Vrijdag vroeg opgestaan om mijn bus te nemen naar Hervey Bay waar ik gisterenavond aankwam. Zondag ga ik een hele dag naar Fraser Island, daar kijk ik enorm naar uit.
Maandag vertrek ik van hieruit met de bus naar Gin Gin, wat meer landinwaarts ligt. Daar mag ik terug gaan werken op een boerderij.